پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت روز داروساز

دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی تهران پنجم شهریور ۱۴۰۳  فرارسیدن ولادت دانشمند شهیر محمدابن زکریای رازی و روز داروساز را به همه داروسازان ایران به ویژه همکاران معاونت غذا و دارو تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ،دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو صبح امروز پنجم شهریور ۱۴۰۳  فرارسیدن ولادت دانشمند شهیر محمدابن زکریای رازی و روز داروساز را به همه داروسازان ایران بالاخص همکاران معاونت غذا و دارو تبریک گفت.
وی همچنین افزود:امروز داروسازان نقش کلیدی و برجسته ای در حیطه های مختلف تولید و توزیع و رگولاتوری و درمان ایفا می کنند و زحمات شبانه روزی همکاران غذا و دارو دراین میان بسیار بی بدیل و ارزشمند است.
اینجانب لازم می دانم به این مناسبت از زحمات تمامی عزیزان تشکر و قدردانی نمایم و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.
دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی
معاون غذا و دارو دانشگاه